LinkedIn – 2024
Wbalance vinder årets Gro Pris, som årets fødevareiværksætter 2023. Wbalance vinder på både smag og koncept, og for…
Future Food & Bioresource Innovation – 2021
Danskernes søvnkvalitet skal forbedres. Derfor skal Teknologisk Institut nu hjælpe start-up virksomheden Warmings med at udvikle et nyt…
Mad & mennesker – 2021
Godnathistorier hører nok ikke til i nærværende magasin. Og så måske alligevel. I 2020 blev jeg som ”urte-mand” og…
Naturli – 2021
Iværksætter Laura Warming drømmer om at forbedre danskernes søvn. Det vil hun gøre med et målrettet fødevareprodukt, som…
VIA Ritzau / Teknologisk Institut – 2021
Analyser fra Teknologisk Institut har hjulpet start-up’en Warmings med at udvælge de mest antioxidantrige kirsebærsorter til nyt produkt……
Teknologisk Institut – 2021
Danskernes søvnkvalitet skal forbedres. Derfor skal Teknologisk Institut nu hjælpe start-up virksomheden Warmings…

Det smager skønt og jeg kan godt lide at det er et naturligt produkt. Det giver en følelse af at gøre noget godt for sig selv. Jeg har drukket en halv flaske (næsten) hver aften de sidste par uger og føler jeg kan mærke en ro i kroppen 30-60 minutter efter. Om det 100% er produktet eller en blanding af det og tanken om, at nu har man gjort noget aktivt for at slappe af er svært at sige. Men syntes det har et OK prisniveau til at det er værd at fortsætte.

Som studerende med mange eksamener, elsker jeg dette produkt. Jeg benytter Wbalance no. 1 i pressede perioder. Det giver mig mulighed for at slippe alle tankerne om aftenen og giver mig en god og dyb nattesøvn, selv i pressede perioder.

God og afdæmpede smag. Drikker altid 1/2 flaske, når jeg kommer hjem fra arbejde om aftenen. Det giver mig ro. Jeg har lettere ved at falde til ro og sove. Nyder den kold.

Jeg kan kun anbefale Wbalance. Ud over at jeg faktisk synes, at det smager virkelig godt, har jeg sovet dybere eller tungere, om man vil, og følt mig mere veludhvilet og frisk når jeg har drukket det.

Kan kun anbefale Wbalance
Det har givet mig en dybere søvn hvorefter jeg føler mig mere udhvilet. Har lige holdt en måneds pause for at teste virkningen. Det har givet mig søvnløse nætter med mange og lange vågne perioder. Har lige bestilt en ny portion.

Nøj, hvor skal jeg sove godt i nat Vidunderligt med et naturligt alternativ, til den gode søvn. Godt tænkt at blande sure kirsebær med melisse og kamille.