Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.
Er du stadig i tvivl så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Produktet indeholder en unik og velsmagende sammensætning af frugt, bær og planteekstrakter. Drikkens indhold af citronmelisse bidrager til afslapning og bedre søvn. Desuden er både væske og næring vigtig for kroppen for at være i balance og derfor også for en god søvn. Selvfølgelig skal du ikke drikke så meget væske om aftenen, at du skal op og tisse. Derfor anbefaler vi også kun ½ flaske, hvis du ønsker at drikke den i forbindelse med søvn. Hvis man ikke har problemer med at tisse om aftenen/natten kan man dog sagtens tage en hel flaske.

Drikken kan nydes når som helst, men for bedste effekt anbefaler vi ½-1 flaske ca. 1 time inden ønsket afslappende effekt. 

Baseret på tilbagemeldinger fra forbrugerne oplever de fleste afslappende og søvnforbedrende virkning efter 1-4 dage. Og virkningen synes forstærket, hvis du drikker det flere dage i stræk.

Vi anbefaler, at du drikker det ca. 1/2-1 time inden ønsket effekt, og det er uanset om du drikker det i forbindelse med søvnen eller om du ønsker ro og afslapning i kroppen i løbet af dagen. 

Ja, der er ikke nogen bivirkninger eller allergener forbundet ved produktet, så gravide må godt drikke det.

Nej, der er ingen bivirkninger forbundet med produktet og det er ikke vanedannende.

Ja, produktet er 100% plantebaseret af danske råvarer.